• SERVEIS DEL CHG

  APRENENTAGE

  - Classes d'iniciació i perfeccionament

  - Equinoteràpia

  - Exàmens de Galops

  - Preparació per accés als Tècnics d'Equitació

  DOMA

  - Doma de poltres

  LA VIDA DELS CAVALLS

  - Pupil.latge

  - Camps de recuperació i descans

 • APRENENTATGE

  broken image

  CLASSES

  Classes d’iniciació i perfeccionament a l’equitació, Horseball, Doma Clàssica i Salt d’Obstacles
  Els alumnes que es vulguin especialitzar en alguna d’aquestes disciplines poden perfeccionar la seva tècnica amb classes teòriques i pràctiques amb grups reduïts o individuals i amb cavalls d’escola o bé amb cavall particular.
  En aquestes classes es prepararan els alumnes per concursos de la disciplina corresponent i se’ls orientarà tècnicament a l’hora de competir.
  Les classes seran donades per professorat titulat per la Real Federación de Hípica Española (Tècnics d’equitació nivell I i nivell II).

   

  El preu de les classes variarà segons siguin:

  – Classe col·lectiva

  – Classe individual

  – Classe esporàdica

  – Un seguiment anual o mensual

  broken image

  EQUINOTERÀPIA

  TERÀPIA ASSISTIDA PER CAVALLS

  La Teràpia Assistida per Cavalls, també anomenada Equinoteràpia, és un tipus de tractament terapèutic alternatiu i complementari que promou el desenvolupament integral de les persones i la millora de la seva qualitat de vida a través del contacte i la relació amb els cavalls.

   

  Consisteix en la realització de diferents activitats amb cavalls, ponis i el seu entorn, susceptibles d’aportar beneficis educatius i/o terapèutics a diferents nivells:
  *Físic
  *Psicològic
  *Social
  La Teràpia Assistida per Cavalls que oferim es planteja en funció de les necessitats i potencialitats de cada usuari, realitzant-se la modalitat que millor s’hi adapta: hipoteràpia, equitació terapèutica, volteig terapèutic o equitació adaptada. La seva particularitat més destacable es centra en que possibilita experiències vivencials amb un alt potencial terapèutic i educatiu.

   

  broken image
  El nostre servei d’Equinoteràpia va dirigit a infants, joves i adults que presenten dificultats lleus o moderades en el seu desenvolupament:
  Emocionals i psicològiques: baixa autoestima, inseguretat, tristesa, ansietat, poc autocontrol, dificultats cognitives (atenció, memòria, comunicació, raonament, ...), etc.
  Físiques i psicomotrius: dificultats de desenvolupament psicomotriu, alteracions neurològiques, de l’aparell locomotor, etc.
  Socials: dificultats de relació amb amics, companys o familiars, timidesa, dificultats per integrar-se, etc.
  Comptem amb un equip de professionals multidisciplinari (psicòloga, fisioterapeuta, educadora social i tècnic esportiu en equitació) per tal d’oferir-vos una atenció global.

   

   

  PREPARACIÓ ACCÉS TÈCNIC EQUITACIÓ

  El Centre Hípic Garrotxa s’ofereix com a centre per a preparar els genets i amazones que volguin accedir al Grau de Tècnic d’Equitació, realitzant classes de perfeccionament, Doma i Salt.

  Per a més informació, poseu-vos en contacte amb el centre.

   

  DOMA

  broken image

  DOMA RACIONAL DE POLTRES

  Comencem amb un treball peu a terra, de manera que s’habituïn al maneig de les persones per tal que no tinguin por a l’hora de ser muntats.
  Posteriorment, seguint el ritme maduratiu de cada poltre, se’ls comença a muntar i introduir-los a la disciplina, intentant adaptar-los a les necessitats del genet i/o amazona que els muntarà.

  VIDA DELS CAVALLS

  broken image

  PUPIL·LATGE 

  Tenim un consolidat i cuidat servei de pupil·latge en boxes per a ponis i cavalls. També disposem de paddocks perquè el poni o cavall visqui en semillibertat, amb prou espai per moure’s, o en llibertat, en aquest paratge situat a la Garrotxa.

   

  El servei de pupil·latge inclou la neteja diaria dels boxes i paddocks i l’alimentació del cavall. El menjar del cavall se subministra diariament, 2 cops al dia, segons les necessitats de cada cavall.

   

  Els propietaris dels cavalls poden fer ús de les instal·lacions del Centre quan ho desitgin. A més, trobaran l’assessorament dels professionals que hi treballen per a qualsevol dubte que tinguin.
  broken image

  CAMPS DE RECUPERACIÓ I DESCANS

  El Centre Hípic Garrotxa té en la seva propietat 4 hectàries de camps pel descans o la recuperació de cavalls. Des de cavalls lesionats, jubilats o eugas de cria.