• SERVEIS DEL CHG

  APRENENTAGE

  - Classes

  - Equinoteràpia

  - Exàmens Galops

  - Preparació accés tècnic equitació

  DOMA

  - Doma potres

  LA VIDA DELS CAVALLS

  - Pupil.latge

  - Camps de recuperació i descans

 • APRENENTATGE

  CLASSES

  Classes d’iniciació a l’equitació, Horseball, doma clàssica i salt d’obstacles

  Els alumnes que es vulguin especialitzar en alguna d’aquestes disciplines poden perfeccionar la seva tècnica amb classes teòriques i pràctiques amb grups reduïts o individuals i amb cavalls d’escola o bé amb cavall particular.

  En aquestes classes es prepararan els alumnes per concursos de la disciplina corresponent i se’ls orientarà tècnicament a l’hora de competir.

  Les classes seran donades per professorat titulat per la Real Federación Hípica Espanyola (Tècnics d’equitació nivell I i nivell II)

   

  El preu de les classes variarà segons siguin:

  – Classe col·lectiva

  – Classe individual

  – Classe esporàdica

  – Un seguiment anual o mensual

  EQUINOTERÀPIA

  TERÀPIA ASSISTIDA PER CAVALLS

  La Teràpia Assistida per Cavalls, també anomenada Equinoteràpia, és un tipus de tractament  terapèutic alternatiu i complementari que promou el desenvolupament integral de les persones i la millora de la seva qualitat de vida a través del contacte i la relació amb els cavalls.

   

   Consisteix en la realització de diferents activitats amb cavalls, ponis i el seu entorn, susceptibles d’aportar beneficis educatius i/o terapèutics a diferents nivells:

  *físic

  *psicològic

  *social

  La Teràpia Assistida per Cavalls que us oferim es planteja en funció de les necessitats i potencialitats de cada usuari, realitzant-se la modalitat que millor s’hi adapta: hipoteràpia, equitació terapèutica, volteig terapèutic o equitació adaptada. La seva particularitat més destacable es centra en que possibilita experiències vivencials amb un alt potencial terapèutic i educatiu.

   

  El nostre servei d’Equinoteràpia va dirigit a infants, joves i adults que presenten dificultats lleus o moderades en el seu desenvolupament:

  • Emocionals i psicològiques: baixa autoestima, inseguretat, tristesa, ansietat, poc autocontrol, dificultats cognitives (atenció, memòria, comunicació, raonament…)…

  • Físiques i psicomotrius: dificultats de desenvolupament psicomotriu, alteracions neurològiques, de l’aparell locomotor…

  • Socials: dificultats de relació amb amics, companys o familiars, timidesa, dificultats per integrar-se…

  Comptem amb un equip de professionals multidisciplinari (psicòloga, fisioterapeuta, educadora social i tècnic esportiu en equitació) per tal d’oferir-vos una atenció global

   

   

  PREPARACIÓ ACCÉS TÈCNIC EQUITACIÓ

  El Centre Hípic Garrotxa s’ofereix com a centre per a preperar els genets que volguin accedir el Grau Tècnic d’Equitació. Amb classes de doma i salt.

   

  DOMA

  DOMA RACIONAL DE POLTRES

  Els comencem al treball peu a terra, de manera que s’habituïn al maneig de les persones per tal que no tinguin por a l’hora de ser muntats.

  Posteriorment se’ls comença a muntar i introduir-los a la disciplina, intentar adaptar-los a les necessitats del genet que els muntarà, de manera que la seva munta sigui agradable i satisfactòria.

  VIDA DELS CAVALLS

  PUPIL.LATGE

  Tenim un consolidat i cuidat servei de pupil·latge en boxs per a ponis i cavalls. També disposem de paddocks perquè el teu poni o cavall visqui en semillibertat, amb prou espai per moure’s o visqui en llibertat, en aquest paratge situat a la Garrotxa.

  El servei de pupil·latge inclou la neteja dels boxs i paddocks que es fa diàriament i l’alimentació del cavall. El menjar del cavall se subministra diariàment,3 cops al dia, segons les necessitats de cada cavall.

  Els propietaris dels cavalls poden fer ús de les instal·lacions del Centre, trobareu l’assessorament dels professionals que hi treballen per a qualsevol dubte que tingueu.

  CAMPS DE RECUPERACIÓ I DESCANS

  El Centre Hípic Garrotxa té en la seva propietat 4 hectàries de camps pel descans o la recuparació de cavalls. Des de cavalls lesionats, jubilats o eugas de cria.